26 Μαρ

Σχεδιασμός και Κατασκευή E-Shop. Τopelectron.gr

Η Τopelectron.gr είναι μια ατομική επιχείρηση, που βρίσκεται  στη Χίο.

Μετά από την 7 Χρόνη παρουσία της στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τις φωτοτεχνικές μελέτες, το επόμενο βήμα ανάπτυξης ήταν η δημιουργία του Τopelectron.gr με σλόγκαν «Το Web Shop για ότι θέλει ρεύμα και όχι μόνο…»

Στο Τopelectron.gr θα βρείτε οτι αφορά τον φωτισμό από μια απλή λάμπα μέχρι και ότι πιο ειδικευμένο μπορείς να φανταστείς, από λάμπες, καλώδια, φωτιστικά, συναγερμούς, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης  αλλά και κινητά τηλεφωνά και Tablets  στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο επισκέπτης να περιηγηθεί και να κάνει τις αγορές του ευχάριστα και άνετα μέσα από ομαδοποιημένες κατηγορίες προϊόντων. Όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται αναλυτικά σε ξεχωριστές σελίδες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίζεται από ένα σύγχρονο και δυναμικό σύστημα διαχείρισης, το οποίο διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του. Επιπλέον, επιτρέπει την επεξεργασία των πληροφοριών στους διαχειριστές του συστήματος χωρίς περιορισμούς και χωρίς τη δική μας παρέμβαση.

To project υλοποιήθηκε σε dotweb cart, html5 και ccs3 και φιλοξενείτε σε πακέτο  Cloud SSD Web Hosting του Domainmarket.gr .

 

shot-topelectronshot-topelectron2shot-topelectron3

Share this